• animatie huwelijk kaarten goochelen
  • goochelen evenement etentje ballen
  • goochelaar close-up bewegende kaart
  • goochelaar tafel sponsballen

Close-up Animatie : Een Goochelaar aan uw Tafel

Close-up (of 'goochelen van heel dichtbij') is een formule van spektakel - animatie die steeds meer faam en prestige verwerft en het succes mee bepaalt van vele feestelijke evenementen (recepties, cocktails, firma-etentjes en allerlei happenings).

De goochelaar toont ware 'mirakels' binnen 'oogbereik' van de toeschouwers (de goocheltrukjes gebeuren a.h.w. in hun handen, ze kunnen de objecten aanraken, de magie 'voelen'...). Door zijn direct, intens en hartelijk karakter zal de Close-up zijn steentje bijdragen bij het bespelen van de gevoelige 'atmosfeer-snaar' !

Close-up heeft geen enkele technische beperking en kan overal en altijd worden uitgevoerd... zowel in het Nederlands als in het Frans of in het Engels.

Het is zelfs mogelijk om (mits enig speurwerk) goocheltruken te personaliseren in functie van een concept of een product in het kader van een commerciële evenement (bvb. beurzen, seminaries, voorstelling van nieuwe producten enz...)


- Vaste of mobiele animatie
- Binnen en buiten
- Bij mobiele animatie moet men op een tiental minuten prestatie per tafel (of per groep) rekenen, ofwel een zestigtal personen per uur.
- Voor een kleine groep (één grote tafel) stel ik voor, 2 of 3 langere interventies te doen, b.v. tijdens het aperitief en na de voorgerecht.


Goochelaar Daniel Adrian
Theatruc
1430 Bierghes
België
00 32 (0)2 582 48 61 - 00 32 (0)477 54 23 86
daniel@theatruc.com